اربعین۹۸

مراسم اربعین حسینی۹۸

برگزاری مراسم اربعین حسینی۹۸ در محل مسجد سیدالشهداء(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه.با سخنرانی حجت الاسلام حاج آقا شجاع. و تقدیر از زائران حرم حسینی.

مسابقه کتابخوانی بیانیه گام دوم انقلاب

مسابقه کتابخوانی گالری

جهت دانلود کتاب ارائه شده جهت مسابقه کتابخوانی به سایت دفتر فرهنگی- مسابقات کتابخوانی مراجعه فرمائید.

ادامه مطلب
•	جشن میلاد امام جواد (ع) در خوابگاه دانشجویی ایلیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

• جشن میلاد امام جواد (ع) در خوابگاه دانشجویی ایلیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، شب گذشته با حضور ریاست محترم واحد فیروزکوه و جمعی از دانشجویان ساکن در خوابگاه دانشجویی ایلیا ، مراسم جشن باشکوه میلاد حضرت امام جواد (ع) در نمازخانه این خوابگاه برگزار گردید .

ادامه مطلب
با حضورگسترده دانشجویان مراسم بزرگداشت 16 آذر ، روز دانشجو در واحد فیروزکوه  برگزارشد :

با حضورگسترده دانشجویان مراسم بزرگداشت 16 آذر ، روز دانشجو در واحد فیروزکوه برگزارشد : به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضور گسترده دانشجویان و مسئولین دانشگاهی مراسم بزرگداشت 16آذر ماه روز دانشجو در سالن اجتماعات شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . در این مراسم که امام جمعه ، نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) ، فرماندهی سپاه و جمعی از مسئولین شهرستانی نیز حضور داشتند ابتدا سالاریه رئیس دفتر فرهنگ اسلامی ضمن خیرمقدم به بیان اهمیت روز 16 آذر و حماسه دانشجویان شهید در سال 32 پرداخت و گفت : باید امروز دانشجوی مسلمان ایرانی با الهام گرفتن از شهدای 16 آذر 32 در برابر زیاده خواهی های غرب بیاستد و دراین را هیچ الگوی بالاتر از حضرت امام حسین (ع) نیست.

ادامه مطلب
•	جلسه شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی های واحد های منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد فیروزکوه برگزار شد .

• جلسه شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی های واحد های منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد فیروزکوه برگزار شد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور مهندس طباطبایی ، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، مدیران روابط عمومی های واحد های منطقه هشت ، ریاست و معاونین واحد فیروزکوه ، جلسه شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی های واحد های منطقه 8 در واحد فیروزکوه برگزار شد .