۰۵ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۷:۴۹ کد : ۴۰۰ اخبار فرهنگی
تعداد بازدید:۱۲۹۳
• جلسه شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی های واحد های منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد فیروزکوه برگزار شد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور مهندس طباطبایی ، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، مدیران روابط عمومی های واحد های منطقه هشت ، ریاست و معاونین واحد فیروزکوه ، جلسه شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی های واحد های منطقه 8 در واحد فیروزکوه برگزار شد .
•	جلسه شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی های واحد های منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد فیروزکوه برگزار شد .

در ابتدای این جلسه ، مهندس طباطبایی با توجه به حجمه گسترده به دانشگاه آزاد سالامی دررابطه با بخش نامه عفاف و حجاب گفت : وظیفه مهم روابط عمومی ها اطلاع رسانی صحیح و به موقع است .

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی های دانشگاه توضییح دادند ، متاسفانه افراد مقرض و گاهی هم کم اطلاع بدون اینکه از محتوای بخش نامه اخیر حجاب و عفاف مطلع باشند دست به سخن پراکنی و هتاکی درخصوص مدیران ارشد دانشگاه بخصوص شخص آقای دکتر میرزاده زده اند .

ایشان توضیح داد دراین بخش نامه مهم نه تنها بر ترویج فرهنگ حجاب و عفاف درسطح دانشگاه تاکید شده است بلکه  برخورد با بدحجابی رابه عنوان یک معضل اجتماعی فرهنگی در راس برنامه های فرهنگی دانشگاه قرارداده است .

همچنین تاکید براین است که مجری اصلاح حجاب نباید حراست باشد یعنی از برخوردهای فیزیکی سطحی باید اجتناب شود . مجری اصلی برخورد با این معضل اجتماعی معاونت فرهنگی است و باید حجاب با یک کار علمی و فرهنگی عمیق و صحیح نهادینه شود .

مهندس طباطبایی معضل بدحجابی را منوط به دانشگاه ندانست و گفت : برای ترویح فرهنگ حجاب و عفاف دانشگاه آزاد اسلامی همواره پیشگام و پرچم دار همه نهاد های اجتماعی و دانشگاهی بوده است و نمونه این حرکت روبه جلو بخشنامه ای ست که تاکید بر برخورد علمی و صحیح باموضوع حجاب و عفاف دارد .

در ادامه جلسه واحد های فیروزکوه ، تهران جنوب و تهران شمال به ارائه گزارش عملکرد 100 روز خود پرداختند .

مهدی سالاریه مدیر روابط عمومی واحد فیروزکوه ضمن ارائه گزارش عملکرد خود گفت : به لطف خدا با تبیین بخش نامه وزین حجاب و عفاف در شورای روابط عمومی های شهرستان فیروزکوه ، بسیاری از مسئولین سیاسی و اداری شهرستان ضمن تقدیر از عملکرد خوب دانشگاه آزاد اسلامی در مواجهه با معضل بد حجابی تاکید کردند واحد فیروزکوه جزو واحد های نمونه فرهنگی در سطح کشور در راستای ترویج فرهنگ غفاف و حجاب می باشد .

ایشان ارتباط روابط عمومی واحد با مدیران ، مسئولین و چهره های مذهبی ، اسلامی و سیاسی را در این موفقیت موثر دانستند و تاکید کردند دربرابر حجمه ها نباید انفعالی عمل نمود بلکه باید با درایت و تفکر به شفافیت چهره دانشگاه ومدیرن خدوم آن همت گماشت .

مهدی سالاریه ، آیت الله هاشمی رفسنجانی را به عنوان چهره درخشان جهان اسلام و مدافع ارزشهای دینی و اسلامی ، ستون پابرجا نظام جمهوری اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی دانستند . و گفتند : دشمنان و مغرضان بدانند که با این حرکات زشت نمی توانند چهره ایشان را که تجسم اسلام  حقیقی وناب محمدی هستند را خدشته دار کنند .

درپایان این جلسه مصوب شد که در جلسات ماهیانه  این شورا مدیران روابط عمومی واحد های البرز، قزوین و قم که استانهای تک واحدی می باشند ، نیز دعوت شوند .

• نثارفاتحه ، ادای احترام و اهدای گل به مزارشهدای گمنام واحد فیروزکوه  توسط شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی واحد های دانشگاهی منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، در ابتدای حضور شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی واحد های دانشگاهی منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی ، مهندس طباطبایی و مدیران همراه برسر مزار دوشهید گمنام واحد فیروزکوه حاضر سپس ضمن نثار فاتحه ، مراسم ادای احترام و اهدای گل انجام گرفت .

مهندس طباطبایی رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی که خودازیادگاران 8 سال دفاع مقدس می باشد دراین مراسم معنوی گفت : انصافا شهدا رنگ وبوی معنویی به دانشگاه ها بخشیده اند و باید بدانیم که امنیت امروز ایران اسلامی مدیون خون شهدای هشت سال دفاع مقدس است .

در ادامه مهدی سالاریه ، مدیر روابط عمومی واحد فیروزکوه ، گزارشی از چگونگی تدفین شهدای گمنام در واحد فیروزکوه در سال های گذشته ارائه نمودند .

– مهدی سالاریه

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این خبر را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست‌ها و پیام‌ها به بخش مربوطه ( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.
رای

نظر شما :