۱۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۸:۲۴ کد : ۴۰۹ اخبار فرهنگی
تعداد بازدید:۸۸۳
با حضورگسترده دانشجویان مراسم بزرگداشت 16 آذر ، روز دانشجو در واحد فیروزکوه برگزارشد : به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضور گسترده دانشجویان و مسئولین دانشگاهی مراسم بزرگداشت 16آذر ماه روز دانشجو در سالن اجتماعات شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . در این مراسم که امام جمعه ، نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) ، فرماندهی سپاه و جمعی از مسئولین شهرستانی نیز حضور داشتند ابتدا سالاریه رئیس دفتر فرهنگ اسلامی ضمن خیرمقدم به بیان اهمیت روز 16 آذر و حماسه دانشجویان شهید در سال 32 پرداخت و گفت : باید امروز دانشجوی مسلمان ایرانی با الهام گرفتن از شهدای 16 آذر 32 در برابر زیاده خواهی های غرب بیاستد و دراین را هیچ الگوی بالاتر از حضرت امام حسین (ع) نیست.
با حضورگسترده دانشجویان مراسم بزرگداشت 16 آذر ، روز دانشجو در واحد فیروزکوه  برگزارشد :

با حضورگسترده دانشجویان مراسم بزرگداشت 16 آذر ، روز دانشجو در واحد فیروزکوه  برگزارشد :

در این مراسم که امام جمعه ، نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) ،  فرماندهی سپاه و جمعی از مسئولین شهرستانی نیز حضور داشتند ابتدا سالاریه رئیس دفتر فرهنگ اسلامی ضمن خیرمقدم به بیان اهمیت روز 16 آذر و حماسه دانشجویان شهید در سال 32 پرداخت و گفت : باید امروز دانشجوی مسلمان ایرانی با الهام گرفتن از شهدای 16 آذر 32 در برابر زیاده خواهی های غرب بیاستد و دراین را هیچ الگوی بالاتر از حضرت امام حسین (ع) نیست.

درادامه این جلسه دبیر کانون شعر و ادب دانشجویی با قرائت اشعار زیبا در سه بخش دانشجویی ، دفاع مقدس و آئینی فضای برنامه را تلطیف نمود و سپس مجری برنامه با دعوت از ریاست واحد دکتر رستمی و هیات رئیسه به بالای جایگاه از نمایندگان دانشجویان حاضر خواست تا به بیان پیشنهادات و انتقادات از عملکرد مجموعه واحد بپردازند .

که ابتدا خانم ایلکا و سپس آقای عاطفی در پشت تریبن قرار گرفتند و هرکدام دیدگاه های خودرا طرح کردند . مهم ترین دیدگاه ها دررابطه با ایجاد شورای مشورتی دانشجویی ، اصلاح برخی مشکلات آموزشی و پژوهشی و ارتقای سطح فعالیت های فرهنگی بود که هریک را هیات رئیسه پاسخ مقتضی دادند . درادامه برخی دانشجویان حاضر در جلسه نیز موضوعاتی را در حوزه های صنفی دانشجویی مطرح کردند و پاسخ مناسب از هیات رئیسه داد شد .

در ادامه برنامه دکتر رستمی ریاست واحد از دانشجویان خواست تا با وحدت و هم دلی به کمک مسئولین دانشگاه بیایند و در یک فضای صمیمی مشکلات را طرح و راه حل های مناسب نیز پیشنهاد دهند . ایشان آینده دانشگاه را با حضور جوانان با انگیزه و فعال درخشان دانست و تاکید کرد : روز دانشجو بهانه ای است تا ما بتوانیم از نزدیک با دانشجویان بنشینیم و درد دل های آنها بر بشنویم .

در ادامه این همایش دانشجویی ، حجه السلام نظری ، نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) به جایگاه دعوت شد و ایشان طی سخنانی گفتند : روز دانشجو درحقیقت روز مبارزه با استکبار جهانی است زیرا در این روز بهترین فرزندان این مملکت در جلوی پاهای نیکسون معاون وقت رئیس جمهور آمریکا بی گناه قربانی شدند .

ایشان پیشرفت این مملکت اسلامی را در دستان جوانان انقلابی دانشگاهی دانست که با تلاش شبانه روزی خود این کشوررا از بیگانگان بی نیاز کردند و توانستند با تولید علم خودکفایی و استقلال را به ایران اسلامی هدیه کنند .

ایشان اثر تحریم های به اصطلاح خورد کننده را با تلاش دانشگاهیان غیرت مند ایرانی امروز ناچیز دانست و توضیح داد برخی روز 16 آذر را وسیله ای برای مقابل قراردادن دانشجویان دربرابر نظام تعریف می کنند که این فقط یک دروغ بزرگ است زیرا جوان دانشجوی ایرانی می داند که دست آمریکا ی خبیث تا آرنج در خون ملت مظلوم و قهرمان ایران اسلامی آغشته است لذا همواره پشتیبان امام ، رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و خواهد بود .

درپایان این مراسم نیز هدایایی به مناسبت روز دانشجو به فعالین فرهنگی ، دانشجویی و پژوهشی و هلال احمر اهدا گردید . این مراسم با اقامه نماز جماعت  و پذیرایی نهار برای دانشجویان  به پایان رسید .

– مهدی سالاریه

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این خبر را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست‌ها و پیام‌ها به بخش مربوطه ( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.
رای

نظر شما :