۳۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۴۱۱ اخبار فرهنگی
تعداد بازدید:۱۴۲۳
• جشن میلاد امام جواد (ع) در خوابگاه دانشجویی ایلیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، شب گذشته با حضور ریاست محترم واحد فیروزکوه و جمعی از دانشجویان ساکن در خوابگاه دانشجویی ایلیا ، مراسم جشن باشکوه میلاد حضرت امام جواد (ع) در نمازخانه این خوابگاه برگزار گردید .

·        جشن میلاد امام جواد (ع) در خوابگاه دانشجویی ایلیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

دراین مراسم ابتدا حجت السلام اسماعیل شجاع رئیس اداره تبلیغات اسلامی فیروزکوه به ایراد سخنرانی پیرامون فضایل اهل بیت (ع) و امیر المونین علی (ع) پرداختند ، سپس نماینده دانشجویان حاضر در خوابگاه درخصوص ارتقای سطح کیفی خوابگاه های دانشجویی صحبت کردند و در ادامه ریاست واحد فیروزکوه حجت الاسلام دکتر رستمی در این خصوص توضیحاتی ارائه فرمودند ، در پایان نیز مدیحه سرایی و مولودی خوانی توسط مداحان اهل بیت (ع) برگزار گردید . حسن ختام برنامه پذیرایی شام از حاضرین در فضایی معنوی برگزار شد – مهدی سالاریه

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این خبر را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست‌ها و پیام‌ها به بخش مربوطه ( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.
رای

نظر شما :